Nyansatte August

I August fikk Rådg. Ing. Løyning tre nye ansatte på Hovedkontoret i Kristiansand. Abdelaziz Altinawi, Julie Skaiå, og Phillip Bergersen.

Abdelaziz Altinawi, eller Aziz, har en mastergrad i konstruksjonsteknikk fra Universitetet i Agder. Hos Løyning skal han jobbe med energi og bærekraft. Han er allerede godt i gang med energimerking og energiberegninger, og ser frem til å komme i gang med flere utforinger tilknyttet faget.

Julie Skaiå har jobbet som deltidsansatt i Løyning siden sommeren 2021 mens hun holdt på med sin mastergrad i teknisk planlegging ved Universitetet i Agder. Denne ble hun ferdig med i juni og skal nå jobbe fulltid med energi og bærekraft. Hun har allerede god erfaring med energibergeninger og energimerking, og er nå godt i gang med BREEAM in-use-prosjekter. Julie har også tatt BREEAM-NOR AP-kurs.

Phillip Bergersen ble KEM-ingeniør fra fagskolen i Agder i juni og har tidligere erfaring fra ventilasjonsfaget. Hos Løyning skal han jobbe med VVS-prosjektering. Phillip er allerede godt i gang med flere prosjekter, både på ventilasjon og rør.

Aziz kan nås på Abdelaziz@loyning.no eller +47 458 19 335

Julie kan nås på Julie@loyning.no eller +47 469 11 075

Philip kan nås på Phillip@loyning.no eller +47 455 07 156

Neste
Neste

Nyansatt Jon Andreas Torgersen